Wie ben ik?

Charlotte Smit Kleine

Mijn naam is Charlotte, moeder van twee dochters en een zoon en sinds begin 2016 afgestudeerd diëtist. Mijn passie omtrent voeding en gezondheid is in mijn jeugd ontstaan. Mijn moeder heeft diabetes type 1 en mijn vader is een bourgondiër. De balans tussen gezondheid en genieten van eten vormde zo een rode draad in ons gezinsleven. Ik geloof dat met passende voeding en een juiste leefstijl het voor iedereen mogelijk is om de kwaliteit van leven te verbeteren. 

 

“Er gaat een wereld voor je open als je ontdekt wat voeding voor je kan doen”.  

 

Op Instagram deel ik hoe ik persoonlijk voeding integreer in mijn dagelijks leven. Volg mij hier.

Ervaring

Na mijn afstuderen ben ik in contact gekomen met de ondernemers van bbb health boutique. Zij hebben mij gevraagd om voor de (destijds) nieuw te openen vestiging in Haarlem de diëtetiek op te zetten. Sinds de opening van bbb health boutique Haarlem ben ik werkzaam als eerstelijns diëtist. Na 2 jaar onder de vlag van bbb te hebben gewerkt, heb ik inmiddels mijn praktijkruimte gevestigd op een nieuwe locatie in Haarlem. Vlak bij het Houtplein heb ik een prachtige werkplek bij “Centrum aan het Spaarne” en daarnaast houd ik praktijk bij “Fysiotherapie Bennebroek”. 

 Diëtistenpraktijk CSK  I  Charlotte Smit Kleine  I  Kennemerland 

kvk NL65901193

AGB praktijk: 24004490